Metsänhoitoa ammattitaidolla Kauhavalta

Katso yhteystiedot tästä

Metsäpalvelu J. Niemi Kauhavalta tarjoaa ammattitaitoista metsänhoidon palvelua metsäyhtiöille, metsänomistajille ja muille asiakkaille. Teemme myös puukauppaa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Kokeneet metsurit

Yritykseltämme saat käyttöösi kokeneet metsurit, jotka hallitsevat kaikki metsänhoidon osa-alueet. Teemme työtämme luontoa kunnioittaen. Käytämme asianmukaista työkalustoa ja tarpeellisia turvavarusteita, jotka yhdessä lujan ammattitaitomme avulla takaavat sen, että lopputulos on aina laadukas. 

 

Tulemme apuun monenlaisissa metsänhoitoon liittyvissä tilanteissa. Teemme pääsääntöisesti yhteistyötä metsäyhtiöiden kanssa, mutta otamme vastaan myös toimeksiantoja metsänomistajilta ja muilta asiakkailta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi!

Kattavat metsänhoidon palvelut

Teemme kaikki metsurityöt ja lisäksi puukauppaa. Palvelumme kattaa ensiharvennushakkuut pystykaupalla motohakkuuna tai metsurihakkuuna. Työskentelemme myös riukuuntumaan päässeissä ensiharvennuskohteissa – ne ovat otollisia energiapuunkorjuuseen, jolloin myös alle kuitupuun mittaiset rangat päätyvät kasalle. 

 

Ostamme metsänomistajalta puut ja suoritamme puukaupan velvoittamat verojen maksut. Myös pelkkä korjuupalvelu onnistuu, ja silloin puut jäävät metsänomistajalle. 


Voimme tehdä myös Kemera-tukihakemukset metsänomistajan puolesta.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot tästä

Tutustu myös muihin palveluihin!

Metsänhoitotöiden lisäksi palveluihimme kuuluu polttopuukauppa. Toimitamme esimerkiksi koivuklapeja suoraan asiakkaiden toivomaan osoitteeseen. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Lue lisää polttopuukaupasta

Kemera-laki muuttuu

Nykyinen KEMERA-laki muuttuu vuoden 2024 alusta. Nykyisen lain alle tuleville töille on haettava rahoituspäätös viimeistään 31.9.2023. Tulevassa uudessa kannustejärjestelmä-metkassa tuetaan jatkossa entistä pienempiä metsiä.


Uusia kemera-hakemuksia ei oteta enää käsiteltäväksi 1.10.2023 jälkeen. Myöhässä saapuneet hakemukset joudutaan hylkäämään. Jo myönnettyjä kemera-tukia voidaan kuitenkin maksaa vielä vuoden 2026 loppuun saakka. Hankkeiden toteuttamisaika ilmenee hyväksymispäätöksestä.


Jatkossa nuoren metsän hoidon kohteena ollut metsä saa käsittelyn jälkeen olla maksimissaan 12 metriä pitkää.


Nykyisen lain mukaan tukikelpoiseksi on luettu rinnan korkeudelta alle 16cm paksut metsiköt.
Tällaisen metsän pituus on noin 13-17 metriä kohteesta riippuen.

Yhteydenottokuvake

Tarjoamme kattavia metsänhoidon palveluita Kauhavan seudulla.

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha