Metsänhoitoa ammattitaidolla Kauhavalta

Katso yhteystiedot tästä

Metsäpalvelu J. Niemi Kauhavalta tarjoaa ammattitaitoista metsänhoidon palvelua metsäyhtiöille, metsänomistajille ja muille asiakkaille. Teemme myös puukauppaa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Kokeneet metsurit

Yritykseltämme saat käyttöösi kokeneet metsurit, jotka hallitsevat kaikki metsänhoidon osa-alueet. Teemme työtämme luontoa kunnioittaen. Käytämme asianmukaista työkalustoa ja tarpeellisia turvavarusteita, jotka yhdessä lujan ammattitaitomme avulla takaavat sen, että lopputulos on aina laadukas. 

 

Tulemme apuun monenlaisissa metsänhoitoon liittyvissä tilanteissa. Teemme pääsääntöisesti yhteistyötä metsäyhtiöiden kanssa, mutta otamme vastaan myös toimeksiantoja metsänomistajilta ja muilta asiakkailta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi!

Kattavat metsänhoidon palvelut

Teemme kaikki metsurityöt ja lisäksi puukauppaa. Palvelumme kattaa ensiharvennushakkuut pystykaupalla motohakkuuna tai metsurihakkuuna. Työskentelemme myös riukuuntumaan päässeissä ensiharvennuskohteissa – ne ovat otollisia energiapuunkorjuuseen, jolloin myös alle kuitupuun mittaiset rangat päätyvät kasalle. 

 

Ostamme metsänomistajalta puut ja suoritamme puukaupan velvoittamat verojen maksut. Myös pelkkä korjuupalvelu onnistuu, ja silloin puut jäävät metsänomistajalle. 


Voimme tehdä myös Kemera-tukihakemukset metsänomistajan puolesta.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot tästä

Tutustu myös muihin palveluihin!

Metsänhoitotöiden lisäksi palveluihimme kuuluu polttopuukauppa. Toimitamme esimerkiksi koivuklapeja suoraan asiakkaiden toivomaan osoitteeseen. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Lue lisää polttopuukaupasta
Yhteydenottokuvake

Tarjoamme kattavia metsänhoidon palveluita Kauhavan seudulla.

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *
hCaptcha